Bepson.se

Hemsidan hos Bertil och Rose-Marie

----

För registrerade användare

Har du glömt bort ditt lösenord?
Ange ditt användarnamn (normalt din epostadress),
så ehåller du direkt ett nytt lösenord via mail.
 

Välkommen till hemsidan hos Bertil och Rose-Marie Persson


På vår hemsida visar vi vårt omfattande foto- och filmarkiv för släkt och vänner. Det innehåller också många bilder på släkt och vänner som Bertils pappa Hasse tog under 1940- och 1950-talen. Han var flitigt anlitad för fotografering på bröllop och högtidsdagar. Hasses bilder liksom ett mindre släktgalleri är nu fritt tillgängliga utan inloggning.

För att se allt måste du kunna logga in och vara registrerad med din e-postadress. Efter registreringen skall ditt konto aktiveras via ett epostmeddelande som automatiskt sänds till dig i samband med registreringen. För att registrera din epostadress kan du klicka här.

Du kan också kontakta oss och ge oss namn och epostadress via ett e-postmeddelande. Du har våra kontaktuppgifter under menyalternativet kontakt. Känner vi dig kan vi då registrera din epostadress och svara på din förfrågan. Du får sedan ett lösenord via anvisningen ovan. Och så är det bara att logga in och börja bläddra.

Har du tidigare registrerats på vår sida så finns din e-postadress i vår användarlista. Du kan då alltid komma åt sidans innehåll även om du glömt ditt lösenord. Fyll då i ditt användarnamn (normalt din epostadress) ovan och sänd en begäran om nytt lösenord. När du erhållit lösenordet och loggat in kan du sedan på "Din sida" byta lösenord igen för att få något som är lite lättare att komma ihåg.